Sponsorer og samarbejde

Hos Randers Fodboldgolf har vi en række løbende samarbejder, som tillader os at opretholde den standard, som du møder på banen.

Først og fremmest er der det interne samarbejde, som foregår mellem de frivillige i Dronningborg Boldklub. Derudover samarbejdes med en række sponsorer om banen. Fælles for alle os er, at vi ønsker at skabe gode rammer for fritidsaktiviteter, og at vi har en stor nysgerrighed for fodboldgolf. Det motiverer os til konstant at opdatere vores bane og stable nye aktiviteter på benene. Selv hvis du besøger os mange gange, vil du opdage, at du for hvert eneste besøg får en unik oplevelse på banen.

Vores samarbejde med diverse eksperter inden for anlægning af fodboldgolfbaner tillader os løbende at skabe nye forhindringer, så du aldrig kommer til at kede dig, når du spiller.

Udover vores interne samarbejde og vores samarbejde med baneeksperter og spillere, har Randers Fodboldgolf også et tæt samarbejde med en række sponsorer. Sponsorernes bidrag tillader os at drive og udvikle banen, og dermed give spillerne på banen de bedst mulige oplevelser, når de befinder sig på og benytter banen.
Vi vil derfor gerne takke vores sponsorer for deres store bidrag. Det gør en forskel.

Vil du være sponsor for Randers Fodboldgolf?

Ønsker man at være sponsor ved Randers Fodboldgolf, så send en mail til: mail@randersfodboldgolf.dk.